,

pásový model FORMAT

Katalógové číslo: 1198 Kategória: ,

SEKCIONÁLNA GARÁŽOVÁ BRÁNA OCEĽOVÁ FORMAT ŠPECIFIKÁCIA:

hrúbka sekcie: 40 mm
rozmery: max. šírka 6000 mm
max. výška 3000 mm
dizajn: pásy
povrch: woodgrain
izolácia: polyuretán
farby: zlatý dub, orech. mahagón, rustikál



SEKCIONÁLNA GARÁŽOVÁ BRÁNA FORMAT s povrchom imitácia dreva pozostáva z oceľových sekcii vyplnených polyuretánovou penou bez obsahu freónov, slúžiacou ako vysoko účinná izolácia. Oceľová brána s prírodnou krásou dreva s pásovým dizajnom je u zákazníkov obľúbená pre jej všestranné použitie. Vďaka univerzálnemu pásovému dizjanu je možné brány zhotoviť v akýchkoľvek rozmeroch a osadiť aj do atypických otvorov. V základnej cene brány sú v ponuke štyri druhy imitácie dreva – zlatý dub,orech, mahagón a rustikál. Povrchová úprava sekcií Woodgrain je nenáročná na údržbu a odolná voči poškodeniu. Štandardná hrúbka sekcie 40 mm zabezpečuje dostatočnú pevnosť garážovej brány. Jednotlivé spoje medzi sekciami sú tvarované tak, aby bolo zaručené bezpečné používanie garážovej brány a aby používanie vyhovovalo predpísaným bezpečnostným normám EÚ.



MONTÁŽNE PODMIENKY :
Sekcionálne brány sú montované zvnútra stavebného objektu. Pre bezproblémovú montáž brány je potrebné zabezpečiť pevnú stenu, prípadne pevný nosný montážny rám. Štandardná šírka ostenia je min. 150 mm po obidvoch stranách stavebného otvoru. Pri použití špeciálneh hardwarového riešenia (systém vnútorných kovových prvkov, tzv.vodiacich dráh) je možné za príplatok namontovať bránu, až do min. 100 mm priestoru ostenia – priestor, ktorý je k dispozícii pre uchytenie vodiacich dráh po oboch stranách stavebného otvoru.
Výška prekladu nad otvorom by mala zodpovedať niektorému z vodiacich dráh. Pri montáži garážovej brány s použitím štandardných vodiacich dráh je potrebná minimálna výška prekladu 320 mm pri montáži brány s elektrickým pohonom, prípadne pri inštalácii brány bez elektrického pohonu minimálne 290 mm. Za príplatok je možné vyhotoviť špeciálne typy vodiacich dráh až do minimálnej výšky prekladu 120 mm pri montáži brány s pohonom a 70 mm pri montáži brány pohonu. Bližšie informácie o montáži brán nájdete tu.

Na všetky nami dodávané brány zabezpečujeme servis a náhradné diely.

 

Návrat hore